Отзиви


Крис Де Мол

Има такива ценни моменти в кариерата ви, в които срещате забележителни личности. В един от тях се запознах с Ан, когато кандидатствах за IT позиция.

Без съмнение е сред най-добрите рекрутъри, които познавам. Тя е отзивчива, изключително информирана за IT сектора и изцяло отдадена на интересите на своите клиенти.

Мога да опиша Ан като много опитен и професионален „сватовник“ Там, където повечето от работодателите се фокусират върху традиционните критерии за подбор (образование, опит и др. подобни), Aн прави разликата, като намира, че първото, най-важно нещо е кандидатът да се вписва в културата и ценностите на компанията.

Крис Де Мол, Вицепрезидент „Инженеринг“ в Showpad

Свен Труйен

Познавам Aн от доста време и след като имах удоволствието да работя с нея по отношение на общ клиент, мога да заявя, че тя без съмнение е един от най-талантливите рекрутъри (работодатели), които съм срещал. Въз основа на богатия си опит и мрежата тя знае как да съчетава сложни позиции с подходящия кандидат.

Последното ми сътрудничество с Ан беше свързано със задача за „Управление на продажби“ на свободна практика, в известна консултантска фирма. Нейният подход, както винаги, беше стимулиращ, ясен и открит /без безсмислени увъртания и въз основа на изключително добра представа за нейния клиент и бизнеса/екосистемата, в моя случай SAP. Няма да заблудите Aн!

Чудесно беше да се работи с Aн. Тя работи по най-професионален начин, с почтеност, уважение и заинтиресованост към всички участващи страни. Силно препоръчвам Ан като бизнес партньор и работодател по всяко време!

Свен Труйен, Независим бизнес предприемач (разработчик) @ Telenet

Свободни позиции

  • Cloud Engineer (Plovdiv)
    Cassiux (https://cassiux.nl/en/about-us/) is a service provider that offers Azure Stack, Azure Public and hybrid solutions for its customers. Cassiux has…
  • Experienced .NET/Blockchain developer (Plovdiv)
    Loek! (https://loekonline.nl/) is a Dutch software company that has developed a smart solution for the management of buildings (домоуправителство). Next…