Сряда, 27 Февруари 2019 08:51

Свен Труйен

Свен Труйен, Независим бизнес предприемач (разработчик) @ Telenet
Оценете
(0 гласа)

Познавам Aн от доста време и след като имах удоволствието да работя с нея по отношение на общ клиент, мога да заявя, че тя без съмнение е един от най-талантливите рекрутъри (работодатели), които съм срещал. Въз основа на богатия си опит и мрежата тя знае как да съчетава сложни позиции с подходящия кандидат.

Последното ми сътрудничество с Ан беше свързано със задача за „Управление на продажби“ на свободна практика, в известна консултантска фирма. Нейният подход, както винаги, беше стимулиращ, ясен и открит /без безсмислени увъртания и въз основа на изключително добра представа за нейния клиент и бизнеса/екосистемата, в моя случай SAP. Няма да заблудите Aн!

Чудесно беше да се работи с Aн. Тя работи по най-професионален начин, с почтеност, уважение и заинтиресованост към всички участващи страни. Силно препоръчвам Ан като бизнес партньор и работодател по всяко време!

Прочетена 798 пъти Последно променена в Сряда, 27 Февруари 2019 08:54
Още в тази категория: Крис Де Мол »

Свободни позиции

  • Cloud Engineer (Plovdiv)
    Cassiux (https://cassiux.nl/en/about-us/) is a service provider that offers Azure Stack, Azure Public and hybrid solutions for its customers. Cassiux has…
  • Experienced .NET/Blockchain developer (Plovdiv)
    Loek! (https://loekonline.nl/) is a Dutch software company that has developed a smart solution for the management of buildings (домоуправителство). Next…